Over ons

Leuk dat je meer wil weten over MKB Vormgeving en de gezichten die erachter zitten. Lees hieronder waar wij voor staan of neem direct contact op en wij lichten het graag vrijblijvend aan je toe, inclusief marketingadvies.

Wij helpen MKB’ers aan online succes! Bekijk onze achtergrond.

In het kort

Tijdens onze studie en nevenactiviteiten hebben wij (Falko van der Rijt & Femke Kaskens) ervaring opgedaan met betrekking tot webdesign, online marketing en huisstijl ontwikkeling. Deze kennis brengen wij in de praktijk om lokale ondernemers te helpen met een professionele online uitstraling. Hierdoor kunnen zij genieten van de voordelen die het wereldwijde web te bieden heeft. Kijk hieronder voor een completere uitleg over de gezichten achter MKB Vormgeving.

Ontmoet ons team

Wij bieden een sterke balans tussen creativiteit en commerciële toepasbaarheid, dat zie je terug.
Maak hieronder kennis met de gezichten achter MKB Vormgeving.

Oprichter MKB Vormgeving

Falko van der Rijt

Allereerst van harte welkom op onze website. Leuk dat je even rondkijkt of contact op wil nemen over een van de diensten. Mijn naam is Falko van der Rijt en ik ben al sinds de middelbare school gefascineerd door het internet en de uitgebreide mogelijkheden. Deze interesse heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot online kwaliteiten waarmee ik nu anderen verder kan en wil helpen. In 2018 heb ik mijn BBA behaald en momenteel ben ik actief als ondernemer. Hierin ben ik beschikbaar voor Business Development klussen voor diversen opdrachtgevers en dus ook voor MKB Vormgeving. Ik kom ook graag meer over jou als bezoeker te weten. Klik HIER om mijn LinkedIn te bezoeken voor meer informatie of neem direct contact op.

 

Oprichter MKB Vormgeving

Femke Kaskens

Hoi, wat leuk dat je onze website bezoekt! Mijn naam is Femke Kaskens. Al van jongs af aan heb ik een grote passie voor tekenen, schilderen en ontwerpen. Toen ik klein was vooral op papier, later ook op het gebied van grafisch ontwerp. Mijn gedrevenheid voor vormgeving heb ik tijdens mijn studie Industrial Design aan de Technische Universiteit in Eindhoven nog meer leren ontwikkelen. In 2019 heb ik mijn Bachelor behaald en momenteel ben ik bezig met mijn master Human-Technology Interaction. Ik denk dat de combinatie van mijn ambitie voor vormgeving en Falko’s online marketing- en communicatievaardigheden een zeer sterk team vormt. Wil je nog meer over mij weten? Klik dan HIER om mijn LinkedIn te bekijken!

Waarom?

Wij geloven dat een effectieve on- en offline zichtbaarheid voor ondernemers het verschil maakt tussen succesvol ondernemen en ondernemen. Wie kijkt er nou niet op van een indrukwekkende huisstijl en website waarop iedere dienst en project in de etalage kan worden gezet. Wij regelen het voor je. Meer weten over ons? Bezoek ons blog.

Wil je weten hoe jij jouw onderneming laat groeien?

Ontdek hoe, neem contact op met MKB Vormgeving

Ja graag!

Wij houden van ons werk

De verdeling
  • Webdesign 90% 90%
  • Online marketing 70% 70%
  • Huisstijl ontwerp 90% 90%

Contact

Vinkelse Slagen 2
5381EA Vinkel
KVK:75203588
Falko van der Rijt
Femke Kaskens

+316 407 49 802

Stel hier uw vraag: