Websites, Online Marketing, Huisstijl

Ontketen het potentieel van jouw onderneming en bekijk wat wij te bieden hebben. Of leer ons eerst beter kennen en klik op onderstaande knop om kennis te maken.

Bedrijfswebsite laten maken? Bekijk onze diensten.

Online marketing:

Wij zorgen voor jouw online succes. Door voor iedere klant een gepersonaliseerde online marketingstrategie te bepalen. Wat wij doen staat hieronder. Hoe wij dit doen leggen wij graag persoonlijk aan je uit

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

Jouw bedrijf heeft geïnvesteerd in een mooie website, maar wanneer jij via een zoekmachine probeert de website te bezoeken staat hij niet tussen de resultaten op de eerste pagina. Misschien zelfs verstopt op pagina drie of vier. Hierdoor is je website bijna onvindbaar en dat levert weinig op. MKB Vormgeving kan ervoor zorgen dat je de juiste bezoekers op je website krijgt die een of meerdere van jouw producten of diensten wil afnemen. Dit doen wij onder andere via SEO.

SEO is de vertaling van de Engelse Term ‘Search Engine Optimization’. Het draait hierbij om het optimaliseren van een website zodat deze een hogere rank behaalt in de organische resultaten van Google. Wil je weten hoe? Neem dan contact met ons op en krijg optimalisatie advies.

SEA (Zoekmachine adverteren)

Met SEA (wat de vertaling is van de Engelse term ‘Search Engine Optimization’) kan je je zeer specifiek op een bepaalde doelgroep richten met online advertenties. Een van de verschillen met SEO is alleen dat je voor SEA betaalt voor het tonen van jouw website in de resultaten van een zoekmachine zoals Google. SEA kan aan de bovenkant of zijkant en er zijn allerlei designmogelijkheden zoals tekstadvertenties, video-advertenties en beeldadvertenties. Een goede SEA campagne zorgt voor nieuwe klanten voor jouw onderneming waarmee je anders waarschijnlijk nooit in contact was gekomen. Neem contact op om vragen te stellen over onze SEA aanpak.

E-mail marketing

Jouw onderneming heeft al een groot klantenbestand maar wanneer je klanten niet direct iets afnemen horen of merken zij niks van jouw onderneming. Met e-mailmarketing kan je ervoor zorgen dat (potentiële) klanten zich aanmelden op jouw e-maillijst of nieuwsbrief waardoor zij op de hoogte kunnen worden gehouden van de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf. Via een mailing bouw je een band op met de lezer en stimuleer je mond-tot-mond reclame. E-mail marketing is een ideale manier om op een visueel aantrekkelijke manier jouw klanten te binden en te informeren. Daarnaast kan er nauwkeurig gemeten worden wat het effect is van de e-mails. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact op. 

Social media marketing

De afgelopen jaren heeft social media een enorme opmars gemaakt in Online Marketing en tegenwoordig is het niet meer weg te denken uit een effectieve online marketing strategie. Social Media is erg veelzijdig en door het inzetten van de juiste kanalen is vrijwel iedere doelgroep te bereiken. Wij bieden een op maat gemaakte Social Media strategie aan in combinatie met gepersonaliseerde en efficiënte content, specifiek gericht op jouw markt. Of het nu draait om LinkedIn, Facebook, Instagram, Youtube, Twitter of misschien zelfs Pinterest en Snapchat, wij bieden de oplossing. 

Website ontwikkeling

Wij bouwen volledig unieke bedrijfswebsites voor jouw bedrijf waarmee jij, online scoort, nieuwe klanten binnenhaalt en bestaande klanten kunt vasthouden.Wat wij doen staat hieronder. Hoe wij dit doen leggen wij graag persoonlijk aan je uit.

Volledig gepersonaliseerde bedrijfswebsite

Geen dertien in een dozijn maar een echt unieke bedrijfswebsite, compleet gepersonaliseerd naar uw wensen, dat is wat wij belangrijk vinden. Nadat wij een gratis ontwerp voor jouw onderneming hebben gemaakt bespreken wij waar de onderneming écht voor staat. Deze bevindingen dragen wij vervolgens uit met het design en de content op de website. Daarnaast houden wij direct rekening met zoekmachine optimalisatie mogelijkheden. Meer weten? Bel/mail ons of neem contact op via een van de contactformulieren op de website.

Zakelijke e-mail adressen

Om een professionele uitstraling te hebben richting (potentiële) klanten is het belangrijk een zakelijk e-mailadres te gebruiken. Wij bieden e-mailadressen aan met jouw domeinnaam als uitgangspunt. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Welke mogelijkheden er zijn leggen wij graag persoonlijk aan je uit.

Webhosting

Wanneer je website dan eenmaal live is wil je ook dat deze snel werkt en in de lucht blijft. Hiervoor hebben wij verschillende webhosting mogelijkheden. Alle mogelijkheden met betrekking tot webhosting, e-mailadressen, domeinnaam en onderhoud kunnen worden opgevraagd en wij maken vrijblijvend een passend voorstel. 

Website onderhoud

Een goede website is nooit af. 

Domeinnaam

Iedere website heeft een domeinnaam nodig. Wij verhuizen kosteloos jouw huidige domeinnaam of registreren een nieuwe. In overleg bepalen wij samen wat de beste domeinnaam is om te scoren op het web. 

Huisstijl en contentcreatie

Wij bieden de mogelijkheid tot huisstijl professionalisering en gepersonaliseerde content. Dit doen wij op basis van professionele designmethodieken. Wat wij doen staat hieronder. Hoe wij dit doen leggen wij graag persoonlijk aan je uit.

Bedrijfslogo laten maken

Met een effectieve combinatie van de juiste tools, creativiteit en psychologische kennis maken wij voor jouw onderneming een bedrijfslogo om trots op te zijn. Het volledige logo kan worden afgestemd op jouw wensen, en na oplevering ontvang je alle bestandsformaten om mee te werken. Naast het ontwikkelen van een compleet nieuw logo bezitten wij ook kennis over het moderniseren van bestaande logo’s. Meer weten over onze aanpak? Lees dan dit BLOGARTIKEL of neem contact met ons op. 

Alle offline communicatie

Bieden jullie dan alleen online communicatie aan? Daarop kunnen wij stellig nee antwoorden. Naast al onze online communicatie ontwerpen wij ook flyers, brochures, posters, briefpapier en andere promotionele producten. In ieder ontwerp houden wij rekening met waar jouw onderneming voor staat en de complete huisstijl. Wil jij voorbeelden ontvangen van onze offline communicatie mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. 

ContentCreatie

Wij creëren waardevolle, relevante en vermakelijke content voor jouw website, nieuwsbrief en overige kanalen. Zoals op onze dienstenpagina te lezen is bieden wij allerlei soorten content aan. Naast de content die hierboven al beschreven staat leveren wij SEO webteksten, blog artikelen, infographics, offline communicatiemiddelen, fotografische afbeeldingen en overige creatieve uitingen. Onze drijfveer is om de content interessant, nuttig en amuserend te maken. Wij geloven dat goede content de relatie met de klant versterkt. Op het gebied van content zijn er ontelbare mogelijkheden en wij geloven dat je met ons aanbod de concurrentie een stap voor kunt blijven. Content met een doel. Dat is waar het om draait. Meer weten? Neem contact op en wij vertellen je er graag over.

Wat mensen over ons zeggen

Voor ons is het een eer om van onze klanten terug te horen dat wij hen verder hebben geholpen in het bereiken van hun doelstelling en dromen. Hieronder een kleine greep uit deze reacties.

MKB Vormgeving heeft in korte tijd een complex project voor de Engelse markt op een aantrekkelijke manier gebouwd. Bij MKB Vormgeving heeft men duidelijk veel ervaring met het bouwen van websites en een goede online marketing strategie. De samenwerking verloopt uitermate soepel en klantvriendelijk. MKB Vormgeving is zeker een aanrader!
Henk Kaskens

Eigenaar, Modulo-Béton UK

MKB Vormgeving heeft voor ons de website en het logo in een nieuw jasje gestoken en houdt onze LinkedIn- en facebookpagina up to date. Hierdoor bereiken wij op een mooie manier een breder publiek wat weer ten goede komt aan ons klantenbestand en regionale bekendheid. Eerst waren dit zaken die (te) weinig aandacht kregen maar er nu netjes uitzien door MKB Vormgeving!
Robert-Jan Loeffen

Eigenaar, Installatiebedrijf Loeffen

MKB Vormgeving is eind 2019 opgericht waardoor wij momenteel nog druk bezig zijn met het helpen van ondernemingen en het uitbreiden van ons klantenbestand. Wij hopen jou als lezer  van dit bericht hieraan toe te kunnen voegen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen graag wat wij voor jou kunnen betekenen.

Falko van der Rijt

Eigenaar, MKB Vormgeving

Wil je meer informatie over onze diensten?

Contact

Vinkelse Slagen 2
5381EA Vinkel
KVK:75203588
Falko van der Rijt
Femke Kaskens

+316 407 49 802

Stel hier uw vraag: