Contact opnemen

6 + 1 =

Contactgegevens

Telefoon

+ 316 407 49 802

Adres

Vinkelse slagen 2
5381EA, Vinkel

Veelgestelde vragen

Hoe snel is mijn website klaar en online?

Dit is afhankelijk van het aantal pagina’s en de hoeveelheid nieuwe content die gemaakt dient te worden. Doorgaans is de website binnen vier weken live. Dit alles wordt gedaan op basis van onderlinge afspraken.

 

Wat kost het onderhoud, beveiliging en hosting bij MKB Vormgeving?

Dit is afhankelijk van het pakket dat afgenomen wordt en de omvang van de website. Dit bedrag is doorgaans niet hoger dan 15 á 20 euro per maand. Voor dit bedrag zorgen wij ervoor dat de website in de lucht blijft, veilig is en dat maandelijks de benodigde updates worden gecontroleerd en uitgevoerd. Ook kan er een Analytics rapportage worden afgenomen.

Wat betekenen SEO en SEA?

SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) zijn Online Marketing termen waarbij het draait om organische zoekmachine optimalisatie en betaalde zoekmachine advertenties. Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen of onze diensten pagina bekijken. 

Moet ik zelf teksten en afbeeldingen aanleveren of doen jullie dat?

Hierover worden vooraf afspraken gemaakt. De kwaliteit en het type content dienen goed te zijn. Anders zullen wij aanbevelen om andere teksten en afbeeldingen aan te leveren, of om het door ons te laten doen. Wij zorgen voor zoekmachine geoptimaliseerde teksten en afbeeldingen.

Kunnen jullie mij ook helpen met social media?

Wij bieden allerlei Online Marketing mogelijkheden aan waaronder een social media module. Voor meer informatie kan je contact opnemen of onze diensten pagina bekijken. 

Wij helpen ondernemers aan klanten

Flexibel, betrouwbaar en snel
Diensten

Contact

Vinkelse Slagen 2
5381EA Vinkel
KVK:75203588
Falko van der Rijt
Femke Kaskens

+316 407 49 802

Stel hier uw vraag: